Få kørekort til grejkasser – undersøg strandens natur på egen hånd

Naturcenter Amager Strand afholder fredag 28. april kl. 10-13, kursus for lærer og pædagoger i indskolingen og pædagoger i dagtilbud.
Kurset vil være en blanding af praktiske øvelser, man kommer i vandet i waders, didaktiske overvejelser om brug af naturcenteret og vores udstyr, samt teoretisk viden om strandens plante- og dyreliv. Man vil derudover få ideer med hjem, hvordan man kan arbejdet med emnerne før og efter besøget på Amager Strand.
Hvorfor låne en grejkasse?
Lærer og elever, pædagoger og børn –  kan gennem brug af enkle redskaber og let tilgængelig viden om livet på stranden, få mulighed for at undersøge Amager Strand på egen hånd. Grejkassen indeholder udførlig vejledning og redskaber. Materialet er pakket i en trækvogn, så et større område af stranden kan besøges. Antallet af materialer i kassen vil blive tilpasset af antallet af elever der er i klassen. Grejkassen skal bookes på forhånd og vil stå klar, når I ankommer. Grejkasserne kan lånes i 2 – 6 timer, kursets varighed er 3 timer.
For øjeblikket er der udviklet to forskellige grejkasser:
Undersøg strandens krible-krabledyr (forløb).
Undersøg livet på lavt vand (forløb).
Vi har planer om løbende at udvikle nye grejkasser til brug på stranden.
Bestil her (kursus).
4. grejvogn 2_0.jpg
Grejkasse klar til brug