Lær din strand at kende

“Lær din strand at kende” tager udgangspunkt i det kystnære vand tæt ved naturcenteret. Børnene får førstehåndsoplevelser med dyrene i vandet, hvor de har mulighed for at fange, undersøge, eksperimentere, erfare og få svar på en masse spørgsmål.
Hvilke dyr kan man fange på lavt vand? Hvordan ser man forskel på dyrene? Og hvordan fanger man dem?
Med fiskenet, undervandskikkert og forstørrelsesglas går børnene på jagt efter dyrene på lavt vand. Gennem observationer, håndtering af dyrene og brug af udstyr oplever børnene, hvordan man kan undersøge naturen. De får kendskab til havets fødekæder, og hvordan dyrene er tilpasset livet på lavt vand. Der tages udgangspunkt i børnenes egne erfaringer, og børnene finder ud af, hvordan man kan lave små undersøgelser.
Bestil her (uge 26).
Bestil her (uge 25/35).

 

Uge-26-Laer-din-strand-at-kende--boernehave-boern-4-6-aar_ss