Naturens Dag på Amager Strand

Kom til Naturens Dag sammen med Naturcenter Amager Strand, Den Blå Foreningsby, Børnekulturhus Ama’r og Øens Frie Fiskeforening

Naturens dag logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uanset om man bedst kan lide at fiske, se på fugle, bade på stranden eller bare gå en tur under den åbne himmel, er naturen et dejligt sted at befinde sig i!
Derfor kan du sammen med Naturcenter Amager Strand, Børnekulturhus Ama’r, Den Blå Foreningsby og Øens Frie Fiskeforening være med til at hylde naturen og dens alsidighed. Det gør vi med et STORT arrangement, som afholdes på Naturens dag, hvor temaet netop er ”mangfoldighed i naturen”.
Den Blå Foreningsby vil byde på en masse kropslige aktiviteter ude i strandparken. Aktiviteterne vil bl.a. bestå af forskellige bevægelseslege, GPS-løb og en natur-quiz. Man kan også lære at redde liv ved at prøve et rescueboard og udføre hjertelungeredning på en dukke. Samtidig vil man kunne nyde godt af snorkling, kajakture, ”stand up padding”, sauna og snorkling.
Naturcenter Amager Strand afholder en såkaldt BioBlitz, hvor man i fællesskab kan være med til at indsamle og tage billeder af de forskellige planter og dyr på stranden. Sammen med naturspecialister kan man være med til at afdække og blive klogere på, hvad der gemmer sig ude i sandet og vandet.
I den forbindelse kommer biblioteket og udlåner bøger om strandens natur, så man kan blive klogere på de mange forskellige arter, der lever på stranden.
Børnekulturhus Ama’r sætter fokus på, hvordan man kan bruge naturen til at være kreativ. De vil holde workshops, hvor man kan være med til at lave skulpturer, mobiler, male eller tegne med materialer, man selv kan finde ude på stranden.
Øens Frie Fiskeforening vil tilberede mad fra naturen over bål, instruere i forskellige måder at fiske på og give tips og tricks til, hvordan man med præcision kan kaste en fiskestang ud.
Det hele sker på Naturens Dag d. 10 september kl. 10-14 på Amager Strand, og det er gratis at deltage.
Adressen er: Øresundsstien 7, 2300 København.
Kommer man med offentligt transport, ligger Øresund Metrostation og busstoppested tæt på.
Naturens Dag er grundlagt af Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet. Du kan læse meget mere om dagen på www.naturensdag.dk eller på Facebook-siden Naturens Dag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s