Strandbibliotek ved naturcenteret

Vi har igen i år fået selskab på stranden af Strandbiblioteket København. Her kan du låne en bog og læse den under åben himmel i de bløde sofaer. Måske kan du endda finde en bog om dyr eller natur? Uanset, hvad du godt kan lide at læse, så synes vi, det er en fantastik mulighed, at man kan kombinere en tur på naturcenteret med et smut forbi strandbiblioteket. Her kan man i ro og mag – måske efter en tur i waders på et af vores familiehold – sætte sig til rette og (højt)læse en god bog sammen med sine børn. Strandbiblioteket har åbent på solrige dage kl. 12.30-18.00.

Strandbibliotek

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s