Design og send dit eget tangpostkort

Tangpostkort

Er der en person, du gerne vil sende en havhilsen?
På naturcenteret kan du nu sende et postkort, som du dekorerer med tang nede fra stranden. Der findes mange forskellige slags tang – alle med forskellige farver og strukturer. Er du rigtig kreativ, er der ingen grænser for, hvilke motiver, du kan dekorere dit postkort med. Efter du har dekoreret det, lægges det til tørre, hvorefter vi sender det afsted for dig. Det tager lige et par dage, før tanget er tørret ind, og postkortet kan sendes af sted. Men så er det også helt sikkert, at den person, du sender kortet til, får noget helt unikt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s