Insekthotellet vokser

Naturcenterets insekthotel vokser stærkt lige for tiden! Takket være alle jer, børn som voksne, der har hjulpet med at slæbe sten og bore huller i træstubbene, begynder insekthotellet nu virkelig at ligne noget. I hvert “værelse” mellem træstubbene og brædderne skal der være forskellige materialer, fx sten, træ og tang. På den måde vil hvert værelse tiltrække forskellige typer insekter. Vi glæder os helt vildt til at tage hotellet rigtigt i brug sammen med jer, når det er helt færdigt. Så skal krible krable-livet virkelig undersøges!

InsekthotelInsekthotelInsekthotel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s