Sjove historier til grejkassekursus med Anders Kofoed

Grejkassekursus (4)

Naturcenteret har i denne uge afholdt et grejkassekursus, som tog sig lidt mere skævt ud end sædvanligt. Med støtte fra Nordea Fonden fik naturcenteret nemlig mulighed for at invitere biolog og naturformidler Anders Kofoed, bl.a. kendt fra Go’ Morgen Danmark, som medunderviser på grejkassekurset.
Efter kursisterne var blevet instrueret i brugen af grejkassens udstyr, fortalte Anders skæve facts og sjove småhistorier om de dyr, kursisterne indfangede. Ikke alene blev eftermiddagen en smule mere morsom for kursisterne – de fik også en værdifuld indsigt i, hvordan man sjovt og lærerigt kan videreformidle naturen til børn. Vi håber i allerhøjeste grad, at de kan bruge Anders’ historier som inspirationskilde, når de selv skal ud og undervise deres skoleelever og institutionsbørn med vores grejkasser.
Alle kursister blev tilbudt et eksemplar af Anders’ bog “Superkryb – med ægte superkræfter”, hvori der er et utal af spøjse fakta om mange af de forskellige kryb, man kan finde herhjemme. Uanset om man har brug for et letforståeligt undervisningsmateriale eller bare godt kan lide at bladre i en sjov og lærerig bog derhjemme, kan vi virkelig anbefale den.
Vi takker aller kursister for deltagelsen og glæder os til endnu mange gode grejkassekurser i fremtiden!

Anders Kofoed SuperkrybGrejkassekursus (2)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s