Saml på naturmærker!

Naturmærker

Nu kan du samle på mærker, når du besøger Naturcenter Amager Strand!
Når du har gennemført bestemte aktiviteter, får du et mærke med hjem som præmie.
På den ene side finder du naturcenterets logo og på den anden side et særligt dyr, som lever på Amager Strand. På den måde kan du blive klogere på, hvilke dyr man kan lede efter, når man er på stranden.
Første gang, du kan få fat i et af de nye mærker, er på Naturens Dag. Ud over at være med til vores bioblitz kan du nemlig også deltage i vores skattejagt. Gennemfører du skattejagten, får du et mærke med hjem – og du bestemmer selvfølgelig selv i hvilken farve og form.
Spørgsmålet er bare hvilket dyr, der gemmer sig på mærkerne denne gang? Kom forbi på Naturens Dag på søndag mellem kl. 10 og 14 og find ud af det. Så lover vi til gengæld at give dig en god dag med mulighed for at prøve et væld af sjove, udfordrende og lærerige aktiviteter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s