Stor opbakning på Naturens Dag

Der blev roet, svømmet, gået, duftet, smagt, læst, tegnet, undersøgt, fundet, bygget, kreeret, talt, grinet og ikke mindst hygget!
Der var mødt flere familier op end nogensinde før, da vi hyldede naturens mangfoldighed på Naturens Dag. Den Blå Foreningsby, Børnekulturhus Amar’, Amager Øst Lokaludvalg, Øens Frie Fiskeforening og Københavns Biblioteker var med til at gøre det til en dag fyldt med aktiviteter som kunne danne rammen om en dejlig dag for alle de natur- og bevægelsesglade familier.
Der blev drukket tæt på 300 kopper kakao og hele 700 mennesker kom forbi de forskellige aktivitetstilbud i løbet af de fire timer, arrangementet varede.
Der blev lavet krabbesuppe og fladbrød over bål. Fisk blev fanget. Waders var flittigt i brug. Viden om planter og dyr fra nærområdet blev givet videre. Kajakker roede uafbrudt frem og tilbage i vandet langs kajen. Flotte skulpturer af strandens egne materialer blev kreeret. Og ikke mindst blev der snakket og grint børn og voksne imellem helt fra start til slut.
Vi takker mange gange for en dejlig dag – både til de engagerede medarrangører og til alle de glade familier, der mødte op!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s