Dragerne har fået luft under vingerne

Drageflyvning1.jpeg

Dragebyggeriet er i fuld gang! Og nu, hvor efterårsferien er halvt forbi, kan vi konstatere, at der er mange børnefamilier, som virkelig har indset, hvad stranden kan bruges til, udover at bade ved om sommeren.
Både voksne og børn har moret sig over, hvordan dragerne har kunnet flyve vildt i vinden. Men det er vist også kommet som lidt af en overraskelse for nogen, hvilken teknik det kræver, at kunne få dragen til at blive ved med at holde sig i luften – også selvom der er vind. Heldigvis har vores undervisere kunnet hjælpe med teknikkerne så både slæde- og kampdragerne har kunnet lette sig fra jorden.
Har du prøvet at flyve med drager før? På naturcenteret kan du bygge både små drager, som kan hænge i vinduet og store drager, som kan hænge i vinden over Amager Strand. Det blæser stort set altid på stranden, så du kan altid komme forbi og få luft under vingerne på din hjemmebyggede drage.
Hvis du vil bygge én af de store drager, så husk blot, at vi helst modtager betalingen (35 kr) for materialerne over MobilePay. Har man ikke det, er der dog også mulighed for at betale med kontanter.
Vi glæder os til at se endnu flere flotte drager på stranden.
Forsat god efterårferie!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s