Udstopning af fugl – ikke så nemt endda

Konservator-workshop8Konservator-workshop11Konservator-workshop7Konservator-workshop9

Lørdag d. 2. december kunne Naturcenter Amager Strand for første gang afholde en workshop, hvor børn mellem 10 og 15 år sammen med deres forældre kunne lære at udstoppe en rigtig fugl. Med hjælp fra den udlærte konservator Peter Kildenfeldt blev der både udstoppet krager og duer.

De deltagende kunne hurtigt konkludere, at en konservator kan noget helt særligt. For både når indmaden skulle ud og halm skulle stoppes ind i fuglen, var ikke nemt at få det hele til at hænge sammen.

Mon ikke de færdigtudstoppede fugle får lov at blive i deres ejeres hænder, fremfor at blive brugt som julegaver. Det kostede i hvert fald koncentration, fingerfærdighed og tålmodighed at opnå resultatet til slut.

Sikke en udfordrende og lærerig workshop. Vi glæder os til at afholde en lignende en anden gang!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s