Oologi på stranden – lær alt om æg!

stilleben

Blommen er gul, hviden kan piskes og skallen er hård Men vidste du, at et æg er meget mere end det?

I hele marts kan du udforske æggenes verden. Disseker et æg og lær alt om, hvordan det er sat sammen. Eller se vores store æggesamling og gæt med på, hvilke dyr, de kommer fra. Til sidst vil du blive en rigtig oolog – dvs. en rigtig ”ægspert”, som ved alt om æg!

I påskeferien kan du udfordre din viden om æg endnu mere. Vær med til at teste og eksperimentere med æg. Hvordan får du f.eks. skallen af, uden indholdet flyder ud? Eller hvordan får du det til at skrumpe?

Hele måneden kan du desuden være påskekreativ. Vi laver flotte magneter af sten og fjer, og vi skriver lystige gækkebreve. Få masser af inspiration til et flot eller kækt vers – enten i vores påskebog eller ved at gå en tur på stranden.

Vi har åbent hver lørdag og søndag samt hele uge 13 kl. 10-14.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s