Åbent hus i sommerferien

Kom helt tæt på de dyr og planter, der lever i Øresund, når vi holder åbent hus hver dag i sommerferien kl. 10-14. Aktiviteterne er primært for børn under 10 år, men hele familien er mere end velkommen til at være med.

Byg og fang

Byg jeres egen krabbefiskestang, brug naturcenterets sænkenet eller medbring dit eget fiskenet (du kan også købe et af os) og fang alle de dyr, du kan. Find ud af, hvilken madding, dyrene bedst kan lide, og hvor de bedst kan lide at gemme sig. Uanset, hvilke dyr I fanger, kan I undersøge dem helt tæt på i vores store baljer og blive klogere med hjælp fra vores vejledere.

Wadersture

Ligesom sidste år tilbyder vi børn og deres familier at tage en tur med ud i vandet for at undersøge dyrene i deres hel eget hjem. Fra uge 27 til 32 kan man tilmelde sig et waders-familiehold, hvor både store og små kan iføre sig waders og redningsvest for at undersøge, hvad der gemmer sig i Øresund.

Inden turen går ud i vandet, vil en af vores naturvejledere guide jer i at bruge vores grej. Med vores særlige net og undervandskikkerter kan I komme helt tæt på.

Turene foregår hverdag kl. 12.30-14.00, og er rettet mod børn i alderen 3-10 år og deres forældre, bedsteforældre og søskende. Læs mere og tilmeld din familie ved at klikke herunder.

Vi ses til en sommerferie fyldt med lærerige stunder både ude i vandet og inde på land.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s