1 thought on “Hello world!”

Leave a Comment

OM OS
Naturcenter Amager Strand er organiseret som et samarbejde mellem Københavns- og Frederiksberg Kommune. Administrativt er naturcentret placeret i Københavns Kommune under Børne- og ungdomsforvaltningen. Naturcenter Amager Strand er en driftsenhed i Skoletjenesten - videncenter for eksterne læringsmiljøer.
Der er tre faste medarbejdere: en daglig leder, to undervisnings- og udviklingsansvarlig og en undervisnings- og udviklingsmedarbejder. Derudover er der ti studenterundervisere og en kommunikationsstudent ansat samt to naturcenterhjælpere, ansat i samarbejde med UiU.

Et naturcenter på kanten af storbyen
Naturcenter Amager Strand åbnede i maj 2015 og er placeret i Amager Strandpark. For byens børn er naturcenteret det sted, hvor man møder strandens og Øresunds natur. Naturcenteret har åbent alle årets dage. På hverdage er der undervisning, og i weekender og ferier kan børnefamilier blive klogere på strandens spændende natur. I 2019 har over 25.000 deltaget i naturcentrets aktiviteter, heraf har næsten 10.000 børn benyttet vores undervisningstilbud.
OM OS
Naturcenter Amager Strand er organiseret som et samarbejde mellem Københavns- og Frederiksberg Kommune. Administrativt er naturcentret placeret i Københavns Kommune under Børne- og ungdomsforvaltningen. Naturcenter Amager Strand er en driftsenhed i Skoletjenesten - videncenter for eksterne læringsmiljøer.
Der er tre faste medarbejdere: en daglig leder, en undervisnings- og udviklingsansvarlig og en undervisnings- og udviklingsmedarbejder. Derudover er der otte studenterundervisere og en kommunikationsstudent ansat samt to naturcenterhjælpere, ansat i samarbejde med UiU.

Et naturcenter på kanten af storbyen
Naturcenter Amager Strand åbnede i maj 2015 og er placeret i Amager Strandpark. For byens børn er naturcenteret det sted, hvor man møder strandens og Øresunds natur. Naturcenteret har åbent alle årets dage. På hverdage er der undervisning, og i weekender og ferier kan børnefamilier blive klogere på strandens spændende natur. I 2018 har over 25.000 deltaget i naturcentrets aktiviteter, heraf har mere end 10.000 børn benyttet vores undervisningstilbud.
HANDELSBETINGELSER
Information om Naturcenter Amager Strand
Naturcenter Amager Strand er en del af Skoletjenesten og er administrativt placeret i Københavns Kommune.
Cvr.nr: 64942212
Naturcenter Amager Strand
Øresundsstien 7
2300 København S
+45 2928 2117 | naturcenteramagerstrand@skoletjenesten.dk

Ydelser
Naturcenter Amager Strand afholder ture og workshops med naturvejledere. Alle priser er i DKK og ekskl. moms. Betalingen trækkes straks efter købet. Naturcenter Amager Strand accepterer følgende kreditkort:
Aflysning
Man kan til en hver tid aflyse sin booking ved at sende en mail til naturcenteramagerstrand@skoletjenesten.dk. Aflysninger refunderes ikke. Naturcenter Amager Strand kan til en hver tid aflyse bookingen, hvis det vurderes at det er uansvarligt at gennemføre turen. I så tilfælde vil vi refundere det fulde beløb.

Bookingbekræftelse
Efter gennemført betaling modtager du en bookingbekræftelse på mail, medbring bekræftelsen når du kommer til arrangementet.

Kom til tiden
Vi starter til tiden, så kom gerne 10 minutter før. Ved for sent fremmøde kan vi ikke garantere, at det er muligt at deltage i turen.
HANDELSBETINGELSER
Information om Naturcenter Amager Strand
Naturcenter Amager Strand er en del af Skoletjenesten og er administrativt placeret i Københavns Kommune.
Cvr.nr: 64942212
Naturcenter Amager Strand
Øresundsstien 7
2300 København S
+45 2928 2117 | naturcenteramagerstrand@skoletjenesten.dk

Ydelser
Naturcenter Amager Strand afholder ture og workshops med naturvejledere. Alle priser er i DKK og ekskl. moms. Betalingen trækkes straks efter købet. Naturcenter Amager Strand accepterer følgende kreditkort:
Aflysning
Man kan til en hver tid aflyse sin booking ved at sende en mail til naturcenteramagerstrand@skoletjenesten.dk. Aflysninger refunderes ikke. Naturcenter Amager Strand kan til en hver tid aflyse bookingen, hvis det vurderes at det er uansvarligt at gennemføre turen. I så tilfælde vil vi refundere det fulde beløb.

Bookingbekræftelse
Efter gennemført betaling modtager du en bookingbekræftelse på mail, medbring bekræftelsen når du kommer til arrangementet.

Kom til tiden
Vi starter til tiden, så kom gerne 10 minutter før. Ved for sent fremmøde kan vi ikke garantere, at det er muligt at deltage i turen.
Vi bruger cookies
Tillad cookies
Ligesom så mange andre bruger vi også cookies på vores side, og det skal du naturligvis vide.
Vi bruger dem til at få siden til at fungere efter hensigten, vise Facebook-arrangementer og billeder fra Instagram. For yderligere information se vores privatlivspolitik.
Afvis cookies
Vi bruger cookies
Ligesom så mange andre bruger vi også cookies på vores side, og det skal du naturligvis vide.
Vi bruger dem til at få siden til at fungere efter hensigten, vise Facebook-arrangementer og billeder fra Instagram.
Tillad cookies
Afvis cookies