I hvalernes verden med hvalbiolog Katja Vinding

 

Hvalbiolog Katja Vinding har beskæftiget sig med hvalforskning i halvandet årti. Hun har lavet sin ph.d. om hvaler og delfiner på en af de allerbedste hval-lokaliteter i verden, den såkaldte Whale Coast i sydspidsen af Sydafrika, hvor hun boede i fem år, samt i Island. Det er blevet til arbejde med arter såsom sydlig rethval, pukkelhval og spækhugger.

I foredraget vil Katja Vinding fortælle om sine hvalprojekter i Sydafrika og Island. Desuden vil hun præsentere nogle af de mest spændende ting, forskerne har opdaget om hvaler i de seneste år, akkompagneret af lydoptagelser. Hun vil diskutere, hvorfor hvaler strander med nogle hjemlige eksempler. Og endelig vil hun give fifs til, hvor i verden det er bedst at opleve hvaler.

Arrangementet er den 27. februar kl 19-21

Det koster 150 kr. (+gebyr) Billetter købes her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s