Aktiviteter for børn

Gratis aktiviteter for børn og deres familier hver weekend og i skolernes ferier.

På Naturcenter Amager Strand byder vi velkommen til alle, som har lyst til at blive klogere på og opleve strandens natur. Det drejer sig både om dyr og planter og om livet i vand, på land og i luften.

Alle vores aktiviteter er rette mod børn op til 10 år, men både ældre søskende, forældre og bedsteforældre er meget velkomne til at være med. Det er kun hyggeligt!

Det er gratris at komme, og kun få af af vores aktiviteter kræver, at man hiver et par mønter op ad lommen. Man bestemmer helt selv, hvor længe man vil være på besøg, og hvor meget man vil fordybe sig.

Alle aktiviteterne er praktiske og udfordrer børnenes sanser, intellekt og kreativitet. Det er vigtigt for os, at I som familie går herfra med lærerige og nærværende naturoplevelser i bagagen, hvor I selv har fået lov til at eksperimentere og gå på jagt.

Åbent hus

Hver weekend mellem kl. 10 og 14 samt på helligdage og i skolernes ferier holder vi åbent hus. Her kan børn og deres familier begive sig rundt i de forskellige aktivitetstilbud, som er knyttet til et bestemt strandtema. Der vil være en ansat til stede til at vejlede, inspirere og svare på spørgsmål.

Det kræver ingen booking, og I kan komme og gå, lige når I har lyst – uanset hvor I kommer fra. Aktiviteterne skifter fra måned til måned og hele familien er mere end velkommen til at være med.

Arrangementer

Udover vores månedlige åbent hus-program, tilbyder vi også udvidede arrangementer for børnefamilier. Det kræver som oftest ikke tilmelding at deltage, medmindre der er tale om en workshop eller et foredrag med et begrænset antal pladser.

Find vores arrangementer og det aktuelle åbent hus-program på Facebook.