Aktiviteter for børn

Gratis aktiviteter for børn og deres familier hver weekend og i skolernes ferier. De aktuelle tilbud findes under Åbent hus.

På Naturcenter Amager Strand henvender vi os til alle, som har lyst til at blive klogere på strandens natur velkomne – også forældre og bedsteforældre. Al læring tager dog udgangspunkt i alderen 0-10 år.

Kun få af af vores åbent hus-aktiviteterne kræver, at man hiver et par mønter op ad lommen.

Vi har åbent hus mellem kl. 10 og 14, men man bestemmer helt selv, hvor længe man vil være på besøg, og hvor meget man vil fordybe sig i aktiviteterne. Man kan udforske naturen på egen hånd eller deltage i små guidede ture og andre mindre begivenheder, hvor en vejleder demonstrerer og hjælper med at udforske livet omkring stranden.

Aktiviteterne er praktiske og udfordrer både børnenes sanser, intellekt og kreativitet. Det er vigtigt for os, at I som familie går herfra med lærerige og nærværende naturoplevelser i bagagen, hvor I selv har fået lov til at eksperimentere og gå på jagt.

Udvidede arrangementer og workshops

Vi afholder i løbet af året en række særlige arrangementer, hvor der kan være fokus på et tema eller vi kan have inviteret folk udefra. Samtidig afholder vi også indimellem gratis workshops, som dog kræver tilmelding. Her du og dine børn afprøve og lære om en bestemt aktivitet. Se mere under Arrangementer og workshops.

Mad og drikke

Det er ikke muligt at købe mad på naturcenteret, men man er mere end velkommen til at tage madpakker med. Vi har både bænke lige inden for hovedindgangen og dejlige udendørs omgivelser at sidde i.

Ofte er der mulighed for at købe en lille kop kaffe, te eller kakao.