Aktiviteter for børn

Naturcenter Amager Strand tilbyder gratis aktiviteter for børn hver weekend og i skolernes ferier.
Vi henvender os særligt til børnefamilier med børn i alderen 0-10 år. Men naturligvis er alle, som har lyst til at blive klogere på strandens natur velkomne – også forældre og bedsteforældre.
Kun få af aktiviteterne kræver, at man hiver et par mønter op ad lommen.
Vi har åbent mellem kl. 10 og 14, men man bestemmer helt selv, hvor længe man vil være på besøg, og hvor meget man vil fordybe sig i aktiviteterne. Man kan udforske naturen på egen hånd eller deltage i små guidede ture og andre mindre begivenheder, hvor en vejleder demonstrerer og hjælper med at udforske livet omkring stranden.
Aktiviteterne er praktiske og udfordrer både børnenes sanser, intellekt og kreativitet. Det er vigtigt for os, at I som familie går herfra med lærerige og nærværende naturoplevelser i bagagen, hvor I selv har fået lov til at eksperimentere og gå på jagt.
IMG_1450Krible krable-hotellet bliver til
Udvidede arrangementer og workshops
Vi afholder i løbet af året en række særlige arrangementer, hvor der kan være fokus på et tema eller vi kan have inviteret folk udefra. Samtidig afholder vi også indimellem gratis workshops, som dog kræver tilmelding. Her du og dine børn afprøve og lære om en bestemt aktivitet. Se mere under Arrangementer og workshops.

IMG_1473IMG_1482

Mad og drikke
Det er ikke muligt at købe mad på naturcenteret, men man er mere end velkommen til at tage madpakker med. Vi har både bænke lige inden for hovedindgangen og dejlige udendørs omgivelser at sidde i.
Ofte er der mulighed for at købe en lille kop kaffe, te eller kakao.
Hygge med madpakkerIMG_1428