Arrangementer

inwaders-media-vandmc3a6rke.jpg

Udover vores månedlige åbent hus-program, tilbyder vi løbende børn og deres familier at deltage i lidt større arrangementer. Det kræver som oftest ikke tilmelding at deltage, medmindre der er tale om en workshop eller et foredrag med et begrænset antal pladser.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev til familier, vil du modtage et tilmeldingslink, når vi har workshops i vente. Her vil du vil få adgang til tilmeldingen før alle andre. På den måde kan du og din familie sikre jer, at I kan nå at få en plads.

Vinger i mørket – flagermusetur

Kopi af Lyslokning.jpg

Se og lyt efter nattens flyvende insekter og flagermus, når vi tager på flagermusetur i mørket.

I området omkring Kastrupfortet findes både flagermus og deres byttedyr, som kan opleves efter solnedgang. Mød op, hvis du vil vide mere og måske se og høre om nattens mystiske skabninger.

Ved hjælp af forskellige lokkemidler og vores medbragte flagermusdetektorer vil du kunne se nogle af nattens insekter og høre flagermusenes ultralyd som de bruger til at finde vej. Vejrsituationen har stor indflydelse på, om insekter og flagermusene er ude, og turen aflyses derfor i tilfælde af kraftig regn og blæst.

Vi mødes ved Strandtutten, ved Amager Strandvej 225, overfor Kastrupfortet. Fra Strandtutten går vi fra Ti-øren til Fem-øren og derefter en tur rundt på Kastrupfortet. Distancen er ca. 2,5 km. Medbring varmt og vindtæt tøj, gode gå-sko, en kraftig lommelygte og eventuelt en pandelampe.

Hvor: Amager Strandvej 225, 2300 København S

Hvornår: Lørdag og søndag d. 29.-30. september kl. 19.30-21.30

For hvem: Hele familien er velkommen.

Hvor meget: Det er gratis, men kræver tilmelding. Én booking gælder for en hel familie.