Arrangementer og workshops

Udover vores månedlige åbent hus-program, tilbyder vi løbende børn og deres familier at deltage i lidt større arrangementer og workshops. Arrangementerne kræver ikke tilmelding, men det gør vores workshops og guidede ture som oftest.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev til familier, vil du modtage et tilmeldingslink, når vi har workshops i vente. Her vil du vil få adgang til tilmeldingen før alle andre. På den måde kan du og din familie sikre jer, at I kan nå at få en plads.

Wadersture (familiehold)

IMG_0718.JPG

Hver dag frem til d. 12 august kan børn og deres familier undersøge livet i Øresund iført waders, redningsvest og med naturcenterets specielle grej. Læs mere om workshoppen her

Hvor: Naturcenter Amager Strand

Hvornår: Hver dag kl. 12.30-14.00

For hvem: Alle kan deltage, men det er primært for børn.

Hvor meget: Det er gratis, men kræver tilmelding

Arrangement 27. juli: Måneformørkelse på Amager Strand 

28872655_1033348080162255_8188015598299512832_n (1)

Når vi rammer fredag aften d. 27. juli kl. 21.30 vil jordens skygge dække månen – og det kan ses helt tydeligt, når man står i det åbne strandlandskab. Derfor opstiller vi sammen med Tycho Brahe Planetarium tre formidlingspunkter, hvorfra du og din familie kan se og lære om måneformørkelsen, også kaldt blodmåne, fordi månen bliver helt rød.

Arrangementet er støttet af Amager Øst Lokaludvalg, det er gratis og det kræver ikke tilmelding. Vi byder velkommen på stranden fra kl. 20.30.

Vi glæder os til at gøre jer klogere og give jer en unik oplevelse på stranden.

Hvor: Amager Strand (Naturcenter Amager Strand)

Hvornår: Fredag d. 27. juni fra kl. 20.30

For hvem: Alle er velkomne – både børn og voksne

Hvor meget: Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding

 

Bliv klogere på tang – havets grøntsag

IMG_2967.JPG

Tang har både kulinariske, sundhedsmæssige og sygdomsforebyggende egenskaber. Det kan du lære meget mere om, når Planteklubben på Amager afholder et foredrag om tang med Anita Dietz i spidsen. Anita har en stor passion for at lave mad med tang og er med forfatter til kogebøger. Hun vil inspirerer og gøre jer klogere på de forskellige arter og deres mange muligheder.

Der vil blive budt på forskellige smagsprøver, så du kan smage, hvordan havets grøntsag kan gøres til en helt fantastisk spise.

Hvor: Naturcenter Amager Strand

Hvornår: Torsdag d. 6. september kl. 19.00

For hvem: Alle er velkomne, både børn og voksne

Hvor meget: 50 kr – tilmelding foregår på billetto.dk (tilmelding åbner i uge 28)