Arrangementer og workshops

Naturcenteret afholder løbende udvidede arrangementer og kreative workshops tilpasset børnefamilier og forskellige aldergrupper.

21. marts: “Den sanselige natur” med Natur i Byen

Natur i Byen afholder den første workshop i år sammen med naturcenteret. Her kan du opleve temaet “den sanselige natur”, hvor vi vil arbejde på at forbedre vilkårene for strandens arter. Der vil også være sjove bevægesesaktiviteter for børn og voksne i naturen og en rigtig fotosafari i strandens landskab.

Det sker d. 21. marts, klokken 15-19. Klokken 18 serveres suppe over bål med brød til.

Alle er velkomne – bynaturselsker, praktiker, virksomhedsejer, borger eller bare bynaturs-nysgerrige.

15. april: Naturdag i Søndermarken

Du kan møde Naturcenter Amager strand, når Frederiksberg Naturvejlederne holder Naturdag i Søndermarken. Det sker d. 15. april 2018 kl. 11-15.

Mærk foråret og oplev spændende natur- og friluftsoplevelser med familien. Fang krible-krabledyr til lands og i vandet, snit og sav i naturværkstedet, gæt dyrespor, prøv en affaldsstafet, flet en pilefisk og lav tørfiltning af uld.

Det er gratis, kræver ikke tilmelding og foregår på Roskildevej 25, 2000 Frederiksberg. Husk selv at medbringe mad og drikke.

5. maj: Naturcenter Amager Strands 3-års fødselsdagsfest

Fødselsdag til kanaler

Naturcenteret fylder 3 år, og det skal fejres sammen med alle jer, som kan lide at blive klogere på strandens natur. Derfor holder vi en stor fødselsdagsfest lørdag d. 5 maj 2018, hvor alle er inviteret – og det er selvfølgelig gratis.

Du og din familie kan opleve noget helt særligt sammen: Lån waders, net og redningsveste og ta’ med ud i vandet, hvor vi undersøger, om der er liv. Vær med til at dissekere en fisk og find ud af, hvordan den ser ud indeni. Eller lav en insektsuger og gå på jagt efter strandens krible-krabledyr.

Vi fester mellem kl. 10 og 14, og serverer selvfølgelig sandkage og noget at drikke. Det kræver ikke tilmelding. Alt, I skal gøre, er blot at tage hinanden under armen og dukke op, når I har lyst.

Bliv sikret en plads

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev til familier? Gør du det, vil du sammen med det månedlige nyhedsbrev modtage et tilmeldingslink til de af vores workshops, der kræver tilmelding på forhånd. Du vil få adgang til tilmeldingen før alle andre. På den måde kan du og din familie sikre jer, at I kan nå at få en plads, når vi arrangerer workshops.