Program

Naturcenterets åbent hus-program gælder i weekender, på helligdage og i skolernes ferier. Se evt. mere om, hvornår vi holder åbent i vores kalender.
Programmet vil som regel bestå af en række aktiviteter, som alle tager udgangspunkt i strandens natur. Aktiviteterne faciltieres af én af vores ansatte, og der vil som regel både være fysiske, kreative og mentale udfordringer. Programmet skifter, så der vil ofte være noget nyt at komme efter. Aktiviteterne tager altid udgangspunkt i aldersgruppen 0-10 år.

 

Red naturcenteret fra oversvømmelse!

Weekenderne uge 38, 39 og 40.
Hvad gør man, hvis der en dag skulle komme en oversvømmelse, og man bor lige ud til vandet? Hvad gør Naturcenter Amager Strand, hvis vi en dag skulle blive udsat for en stormflod?
På Naturcenter Amager Strand kan du og din familie i forbindelse med den landsdækkende Naturvidenskabsfestival være med til at lægge en plan for, hvordan vi undgår, at naturcenteret kan oversvømmes.
Vi har bygget en model af naturcenteret og har en masse forskellige materialer til rådighed. Med jeres hjælp kan vi sammen forsøge at finde ud finde ud af, hvordan vi kan sikre os, hvis Amager Strand en dag skulle blive ramt af stormflod.
Hvilke materialer er mon vandtætte? Og hvilke er stærke nok til at modstå kraftig vind?
Når vi er færdig med at stormflossikre, skal det selvfølgelig afprøves! Mon sikringen kan klare den ordentlige mængde vand, vi til slut udsætter modellen for? Uanset, hvordan det går, så tager vi en lille snak om, hvad der mon gik galt, eller hvad der virkede.
Har du lyst til at være med til en hyggelig og lærerig dag, når vi sammen redder naturcenteret? Det sker weekenderne i uge 38, 39 og 40. Vi begynder kl. 10 og er færdige kl. 14. I kan selvfølgelig komme og gå, når I har lyst.